Wednesday, August 10, 2011

Badmode is meer dan enkel je bikini

Trip to the beach

Wanneer we op een mooie zomerdag naar het strand gaan, moeten we er rekening mee houden dat we voorzien zijn op alles. Het begint allemaal bij de keuze van het juiste badpak, bikini, trikini, tankini,... Dit op zich is vaak al een hele opgave. Eens we er eindelijk uit zijn hoe we er op het strand willen uitzien in onze badkledij, begint het echte werk pas.
Want er mooi bijlopen op het strand in een stijlvol badpak of trendy bikini is één ding. Maar we mogen niet vergeten dat we ook op weg nààr (en terug van) onze uitstap er piekfijn moeten uitzien. Zelfs wanneer we even genoeg hebben van “planking on the beach” en een pauze inlassen om ergens een verfrissende cocktail te gaan drinken, moeten we voorzien zijn op de juist kledij. En wanneer we s’avonds van het strand komen en toch met zijn allen beslissen om maar meteen iets te gaan eten, kunnen we dat uiteraard niet doen in dezelfde strandkledij. Dus…

Tips om je beach outfit samen te stellen

Stylish pahx bikiniDe keuze van onze strandoutfit moet met andere woorden goed doordacht zijn. Waar moeten we dan precies op letten? Hier volgen alvast enkele handige tips:
  1. Kies eerst je badpak, bikini,…

  2. Zorg voor matching slippers

  3. Personaliseer je bijpassende strandtas met kleurrijke bloemen of andere accessoires

  4. Kies de gepaste zonnebril

  5. Selecteer bijpassende oorbellen en/of (kralen)ketting

  6. Overweeg een armband

  7. Haaraccessoire?

  8. Nu nog het ideale kleedje of tuniek en/of riem

  9. Extra Tip: Wordt het geen tijd voor een andere strandhanddoek?

0 comments:

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates